Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Dreams La Romana Resort & Spa, Bayahibe

Bayahibe a hotel Dreams La Romana Resort & Spa

Čtyřhvězdičkový hotel Dreams La Romana Resort & Spa leží na jihovýchodním pobřeží Dominikánské republiky, přímo na bílé, palmami obklopené písečné pláži Bayahibe v regionu La Romana. Rybářské městečko Bayahibe leží asi 800 m od hotelu a nabízí bary a restaurace v typické, karibské atmosféře. Umělecké městečko Altos de Chavon a město La Romana je vzdálené cca 18 km a transfer z letiště Punta Cana trvá cca 2 hodiny.

Příjemný hotel postavený v tradičním místním stylu má 562 pokojů, které jsou rozmístěny ve třípatrových budovách, v upravené tropické zahradě. K dispozici je přijímací hala s recepcí, sedací kouty, internet (za poplatek), TV místnost, obchod se suvenýry, minimarket, bufetová restaurace, 3 à-la-carte restaurace (asijská, italská, gril) a několik barů.
Ve venkovním prostoru je velký bazén s whirlpoolem, který je obklopen slunečními terasami. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu i na pláži zdarma. Pro děti je zde miniklub, dětský bazén a hřiště.

V ceně ubytování je aerobic, fitness, 4 tenisové kurty (2 s umělým osvětlením za poplatek), volejbal, půjčovna kol, vodní gymnastika, windsurfing, plachtění na katamaránu, kajaky. Pravidelně hotel pořádá sportovní a animační programy, večerní zábavu se show, tancem a folklórem.
Za poplatek je potápění, vodní lyže a jízda na banánu, po předchozí rezervaci. Golfové hřiště s 18 jamkami "Casa de Campo" leží asi 30 minut jízdy od resortu.
Za poplatek je také beauty a wellness centrum "Metamorphosis Spa" s vířivkou, saunou, tureckou koupelí a parní lázní.

Vkusně zařízené, prostorné pokoje mají koupelnu s WC, fén, klimatizaci, telefon, satelitní TV, sejf k pronajmutí a balkón nebo terasu. Lednička v pokoji je denně doplňována nealko nápoji a pivem (zdarma).

Stravování: All inclusive - všechna jídla formou bohatého bufetu a snacky po celý den. Večer se pravidelně konají tématické bufety. Večeře je možná také po rezervaci v à-la-carte restauraci. V ceně jsou také všechny místní alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Dreams La Romana Resort & Spa - ubytování
Hotel Dreams La Romana Resort & Spa s bazénem
Hotel Dreams La Romana Resort & Spa a relaxační centrum
Hotel Dreams La Romana Resort & Spa s pláží

Komentáře

Hotelu se nedá absolutně nic vytknout. Byl to hotel snů a všem ho doporučujeme! Velkoryse koncipovaný hotel, kde je vše blízko. Pokoje byly perfektní, každý den uklizené a bar doplněný. Všichni byli ochotní, nejlépe se domluvíte anglicky. V hotelu je bohatá nabídka restaurací, kaváren, zábavních programů a výletů. Bohatá nabídka grilovaného jídla, ryb, francouzských, japonských a italských pokrmů, bufetová restaurace každý večer s jinou tématickou večeři, dále pizza, těstoviny, různé druhy masa. Ráno čerstvá vejce, omelety, čerstvé ovoce. V poledne svačina u bazénu nebo u grilu, také formou bufetu. Občerstvení čerstvým ovocem bylo možné i na pláži. Děti tu byly spokojené a měly vyžití.

Jsme na Facebooku