Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Don Juan Beach Resort, Boca Chica

Dominikánský hotel Don Juan Beach Resort

3-hvězdičkový hotel Don Juan Beach Resort se nachází hned vedle mírně se svažující písečné pláže Boca Chica. Místní centrum s možností zábavy je vzdálené několik minut pěšky, přístav asi 5 km.

Bezplatná kyvadlová autobusová doprava vás doveze do 30 km vzdáleného města Santo Domingo (nutná rezervace předem a minimálně 8 osob). Letiště Punta Cana je vzdálené přibližně 3 hodiny jízdy.

Dobře udržovaný rekreační komplex nabízí k ubytování celkem 221 pokojů, které jsou umístěné v několika 2- a 3-patrových budovách.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s lobby a recepce v hlavní budově, restaurace pod širým nebem s terasou, á-la-carte restaurace, snack bar (pizza, grilované pokrmy, saláty), salón krásy, kadeřnictví a obchod se suvenýry.

V krásné zahradě jsou umístěné 2 plavecké sladkovodní bazény se sluneční terasou a pool bar, na pláži je beach bar s občerstvením. Lehátka u bazénu i na pláži jsou k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je posilovna, aerobic, tenis (osvětlení za poplatek), stolní tenis, biliard, volejbal, jízdní kola, potápění v bazénu. Pro děti je připraven mini club (3-12 let) a malé dětské hřiště.

Za poplatek je PADI potápěčská škola, jízda na banánu, šlapadla a vodní lyžování (od místních provozovatelů). Golfové hřiště je asi 20 km daleko.

Jednoduše zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, telefonem, trezorem, kabelovou TV a klimatizací..

Vkusně zařízené pokoje typu Superior mají navíc balkón nebo terasu, některé jsou s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, 1 x týdně možnost večeře v á-la-carte restauraci (nutná rezervace, některá menu jsou za příplatek), po celý den občerstvení, odpolední čaj s pečivem, stolní víno, místní alkoholické a nealkoholické nápoje.

(údaje jsou z roku 2011)

Dominikánský hotel Don Juan Beach Resort s pláží
Dominikánský hotel Don Juan Beach Resort s bazénem
Dominikánský hotel Don Juan Beach Resort - ubytování

Místo

Hotel Don Juan Beach Resort 18° 26' 50.2368" N, 69° 36' 40.3632" W
Location

Jsme na Facebooku