Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Coral Sol De Plata, Sosua

Hotel Coral Sol De Plata v Sosue - pohled na soustavu bazénů

Hotel Coral Sol De Plata se nachází přímo u písčité pláže. Je obklopen překrásnou a rozlehlou tropickou zahradou. Ráj všech surfařů, městečko Cabarete, je vzdálen asi 9 km a Sosua 5 km. Letiště Puerto Plata je vzdáleno cca 20 minut autem.

Rozlehlý hotelový komplex má k dispozici 320 pokojů, které jsou rozmístěny do dvoupatrových domků a 28 vil. V hotelu najdete vstupní halu s recepcí, posezení a  internetový koutek (za poplatek). O dobré jídlo a pití se postará jídelna, několik barů a čtyři restaurace á la carte – italská, mexická, japonská a dominikánská, nabízející také místní speciality. Dále se v hotelu nachází butik, obchod se suvenýry, zlatnictví, tabák a diskotéka.
V tomto hotelu se nachází jeden z největších bazénu na severním pobřeží, kolem něj nechybí slunná terasa, bar a několik vířivek. Na pláži se můžete občerstvit v dalším z barů. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu a na pláži zdarma.

Pokoje jsou vkusně zařízeny v karibském stylu. Mají koupelnu s WC, fén, telefon, trezor, kabelovou TV, žehličku a žehlící prkno, kávovar a klimatizaci. Nechybí balkon nebo terasa.
Pokoje superior mají stejné zařízení jako standardní pokoje, ale navíc mají kout se sedací soupravou.

Stravování all inclusive probíhá formou švédských stolů. Večeřet je možné také v restauraci á la carte. Nutná je rezervace předem a vhodné oblečení. Občerstvení v ceně po celý den, odpoledne káva, čaj a pečivo. Po celý den je zajištěna neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů. K dispozici jsou i některé dovozové alkoholické nápoje. K večeři se podává stolní víno.

Zdarma jsou k dispozici tenisové kurty, fitness, aerobic, fotbal, volejbal, basketbal, badminton, stolní tenis, kulečník a horolezecká zeď. Na pláži vyzkoušejte kanoe a nebo šnorchlování.
Hotel po celý den pořádá řadu animačních programů, večer zábavná představení nebo divadlo. Děti se mohou těšit na miniklub, oddělené dětské brouzdaliště a minidisko. Hlídání je určeno pro děti ve věku od 4- 12 let a probíhá od 09.00 – 12.00 a odpoledne od 14.00 – 17.00 hodin.
Za poplatek mohou klienti hotelu navštívit wellness centrum, kde se kromě masáží nachází i kadeřník. Na pláži můžete za poplatek vyzkoušet některé vodní sporty. Nachází se zde i potápěčská škola. V městečku Playa Dorada najdete golfové hřiště, kde mají klienti hotelu slevu.

Pohled na písečnou pláž - hotel Coral Sol De Plata u Sosui

Komentáře

Strávili jsme v Dominikánské republice tři překrásné týdny! Ráda bych se sem zase někdy podívala. Do městečka Sosua se dostanete autobusem. K hotelu jen pár připomínek.. V koupelně byla dost vysoká vana, sprcha by byla rozhodně lepší. V posilovně jsme nemohli používat některé přístroje, protože byly mimo provoz a nebo příliš staré. Jinak je docela velká a hezky uspořádaná. Bohužel jsme nemohli využít ani jízdu na kanoích, protože foukal stále dosti silný vítr. Animační programy podle našich dětí nebyly nic moc. Myslím si i z jazykových důvodů. Hotel ale mimo dětského mini klubu nabízí pro děti i jiné vyžití, jako například hřiště a nebo skluzavky. Dětskou diskotéku si ale nenechaly nikdy ujít!

Jsme na Facebooku