Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Coral Costa Caribe, Juan Dolio

Hotelový komplex Coral Costa Caribe v Juan Doliu

Hotel Coral Costa Caribe se nachází přímo na přírodní pláži v oblasti Juan Dolio, která je chráněna korálovými útesy. V bezprostřední blízkosti jsou nepřeberné možnosti nočního života a zábavy.

Útulný 4-hvězdičkový hotel má k dispozici celkem 520 pokojů, které jsou rozmístěny v upravené tropické zahradě do několika 7-patrových budov. K vybavení hotelu patří vkusně zařízená vstupní hala s recepcí a posezením, výtahy, internetový koutek (za poplatek), jídelna, 3 restaurace á la carte (karibská, mexická a speciality na grilu) a několik barů. Dále se zde nachází diskotéka, kasino, butik, obchod se suvenýry, kosmetický salon a lékař.
K vnějšímu zařízení patří 3 bazény, dětské brouzdaliště, slunná terasa a vířivky. U bazénu i na pláži jsou lehátka, slunečníky a ručníky zdarma. Děti ve věku 4-12 let se mohou těšit na zábavný program v dětském mini klubu.
Ke sportovnímu vyžití je zdarma k dispozici fitness, aerobic, 3 tenisové kurty (večerní osvětlení za příplatek), stolní tenis, minigolf, basketbal, plážový volejbal a vířivky. Na pláži můžete šnorchlovat, plachtit nebo si zdarma půjčit kanoe. Za poplatek si mohou klienti dopřát masáže anebo na pláži vyzkoušet některé vodní sporty. V blízkosti hotelu se nachází 18-jamkové golfové hřiště. Hotel denně připravuje sportovní soutěže a animační program.

Prostorné dvoulůžkové pokoje jsou zařízené v karibském stylu. Mají koupelnu a WC, fén, telefon, trezor, satelitní TV, rádiobudík, vybavení k žehlení, kávovar, klimatizaci a balkon nebo terasu.

Stravování all inclusive probíhá formou švédských stolů. Večeře jsou možné i v některé z restaurací á la carte, rezervace předem není nutná. Po celý den je připraveno občerstvení a neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Coral Costa Caribe - možnost ubytování

Komentáře

Na dovolené jsem si hezky odpočinu, hotel naprosto odpovídal mým potřebám. Jediné, co mě rušilo byla neustálá pozornost dotěrných fotografů, kteří vás chtějí zvěčnit na dovolenkových fotkách. Nemohli pochopit, že se prostě fotit nechceme! Jednou se nám rozbilo splachování u WC. Během půl hodinky bylo WC opraveno. Velice příjemný a ochotný personál. Cítil jsem se zde opravdu velice dobře. V okolí hotelu bylo možné procházet se a brouzdat městem. Stravování, výběr jídla a nápojů byl pestrý, na ochutnávání toho bylo dost! Animátoři nebyli vlezlí a nikoho do ničeho nenutili. Slušně nabídli možnost zúčastnit se probíhajícího programu a když jste neměl zájem, tak vás nikdo do ničeho nenutil. Pláž byla velice čistá.

Jsme na Facebooku