Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Catalonia Gran Dominicus, Bayahibe

Bayahibe - komplex hotelu Catalonia Gran Dominicus

Čtyřhvězdičkový hotel Catalonia Gran Dominicus leží přímo na bílé, lehce se svažující písečné pláži Bayahibe. Rybářské městečko Bayahibe leží asi 4,5 km a ostrovy Saona a Catalina Altos de Chavon jsou vzdálené cca 30 minut lodí. Transfer z letiště Santo Domingo nebo Punta Cana trvá cca 2 hodiny.

Hotel má 415 pokojů, které jsou rozdělené do více dvoupatrových budov. Je tu přijímací hala s recepcí, 5 restaurací s mezinárodní kuchyní (1 za poplatek), 3 bary, disco, divadlo, obchod se suvenýry, boutique a kavárna Cigar Café. Spa s Beauty Center a kadeřnictví. Bazén se slunečními terasami na pláži. Lehátka, slunečníky, ručníky u bazénu i na pláži zdarma.

Vkusně zařízené standard pokoje mají sprchu, WC, ventilátor, klimatizaci (samostatnou), fén, satelitní TV, telefon, sejf, lednici, balkon nebo terasu. Internetové připojení za poplatek.

Hotel nabízí stravování All Inclusive. Plná penze formou bufetu, večer možnost à-la-carte. Seafood restaurant za poplatek. Lokální alkoholické a nealko nápoje do 2 hodin.

Bez poplatku jsou aerobic, kuželky, fitness, kajak, Katamaran, 1x potápění v bazénu, plachtění, stolní tenis, volejbal. Za poplatek jsou rybaření, jízda na koni, Scuba-potápěčská škola, motorizovaný vodní sport. Masáže za poplatek. K dispozici Miniclub pro děti ve věku 4-12 let a dětské animace. Hotel pořádá též animace pro dospělé. Novomanželé obdrží při příjezdu květiny, ovocný koš a lahev rumu.

Hodnocení: Velmi krásná dovolená. Hotel doporučujeme. Okolo bylo hodně staveb, ale nerušilo nás to a nebyl slyšet ani hluk. Super servis, dobré jídlo, krásná pláž, dobrá poloha hotelu, co víc chtít?

Hotel Catalonia Gran Dominicus - pokoj
Hotel Catalonia Gran Dominicus - bazén
Hotel Catalonia Gran Dominicus - jedna z budov
Hotel Catalonia Gran Dominicus - pláž

Místo

Catalonia Gran Dominicus 18° 20' 36.3984" N, 68° 49' 21.4752" W
Location

Jsme na Facebooku