Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Casa Marina Reef & Beach, Sosua

Dominikánský hotel Casa Marina Reef & Beach u moře

Hotel Casa Marina Reef & Beach se nachází na klidném místě, ale přesto v centrální poloze v blízkosti místního centra letoviska Sosua. Stojí na skalnaté plošině přímo nad zátokou s jemně písčitou pláží. Restaurace, bary a kasino leží asi 10 minut pěší chůzí daleko. Mezinárodní letiště Puerto Plata je vzdálené cca 20 minut jízdy autem.

Oblíbené prázdninové zařízení se skládá z Casa Marina Beach (300 pokojů v hlavní budově a několika 3-patrových vedlejších budovách) a Casa Marina Reef (377 pokojů v několika 3-patrových vedlejších budovách), která se nacházejí přímo vedle sebe. Hostům je k dispozici veškeré zařízení celého komplexu - recepce v samostatné budově, internetové připojení (za poplatek), několik barů, dvě bufetové restaurace,3 restaurace á-la-carte (italská, mexická a mořské plody), restaurace s grilem na pláži (rybí speciality), butik, obchod se suvenýry, salón krásy, divadlo a diskotéka.

V zahradě se nacházejí 3 sladkovodní plavecké bazény, sluneční terasy, jacuzzi s nádherným výhledem na Karibské moře a záliv, pool-/snackbar, samostatný dětský bazén. Lehátka a ručníky jsou u bazénů zdarma.

V ceně ubytování jsou 3 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), jízdní kola, potápění v bazénu,volejbal, stolní tenis, boccia, šipky, minigolf, basketbal, plážový volejbal, aerobic, kajaky a šnorchlování. Hotel pravidelně pořádá pestrý animační program a večerní zábavu, tětský animační program v hotelu Casa Marina Beach (4 - 12 let).
Za poplatek jsou motorizované vodní sporty na pláži, potápěčská škola a windsurfing, masáže a wellnes procedury.

Přátelsky zařízené pokoje jsou vybavení vanou nebo sprchou a WC, klimatizací, kabelovou televizí, telefonem, sejfem (za poplatek), balkónem nebo terasou s možností výhledu na moře.
Upozornění: V Karibiku je většina pokojů vybavena 2 postelemi o velikosti 1,4 x 2,0 m. Při obsazení 2 dospělými + 1 - 2 dětmi nejsou do pokoje umisťovány žádné přistýlky.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře jsou podávané formou bufetu, snacky po celý den, odpolední káva, čaj a pečivo, místní alkoholické a nealko nápoje od 10:00 do 23:00 ve 4 barech (kromě diskotéky). Po předchozí rezervaci je možná večeře v restauraci á-la-carte.

(údaje jsou z roku 2011)

Dominikánský hotel Casa Marina Reef s bazénem
Dominikánský hotel Casa Marina Reef s pláží
Dominikánský hotel Casa Marina Reef - ubytování

Místo

Hotel Casa Marina Reef & Beach 19° 45' 59.8428" N, 70° 30' 57.51" W
Location

Jsme na Facebooku