Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Casa De Campo, La Romana

Hotel Casa De Campo v La Romaně, Dominikánská republika

Hotel Casa de Campo může být svou rozlohou považován za takový "malý stát ve státě". Hotelový komplex skládající se z luxusních vil se rozprostírá na neuvěřitelných 28 km², přímo u pobřeží Karibského moře. Hlavní město je odtud vzdáleno 90 km, Punta Cana 100 km a město La Romana asi 10 minut cesty.
Komplex je obklopen řadou soukromých luxusních vil a je považován za nejznámější golfový a prázdninový hotel v celém Karibiku. V samotném středu hotelu najdete recepci, bazén, bary a restaurace.

Nabídka sportovních aktivit, kulturního vyžití a kulinářských dobrot nenechá nikoho na pochybách, že vám tento hotel splní každé přání. Na skalním výběžku se jako královna na trůně tyčí "umělecká vesnička" Altos de Chavón, která je rovněž součástí hotelu. Udělejte si procházku po přístavu a po pláži. K bezproblémovému pohybu po hotelovém komplexu vám budou k dispozici carts – což jsou hotelová autíčka. Do Altos jezdí také zdarma hotelový autobus.

V hotelu najdete 6 restaurací á la carte, 6 barů, kavárnu, 2 bazény, butiky, kadeřníka, banku, wellness zařízení a dětský klub pro děti od 3-12 let.
Klienti si mohou zcela zdarma udělat výlet na koních. Hotel má vlastní stáje s asi 200 koňmi. V ceně hotelu je 13 tenisových kurtů (10 s nočním osvětlením) a některé vodní sporty na pláži v Minitas klubu, k dispozici je i fitness. Za poplatek výuka jízdy na koni, plachtění, rybaření a střelba na hliněné holuby.
Milovníci golfu si určitě nenechají ujít příležitost zahrát si na jedinečném hřišti v celém Karibiku. Hřiště je součástí hotelového komplexu a tvoří samostatnou zónu. Bylo navrženo Peten Dyem a má 18 jamek, z toho 7 přímo u moře.

Hotelové pokoje se nacházejí v 1- a 2-patrových budovách, které jsou seskupené kolem hlavní budovy. Vilky jsou zařízené v karibském venkovském stylu a každá je samostatně zařízená.
Luxusní pokoje (cca 70 m²) mají koupelnu a WC, fén, župany, telefon, TV, minibar, kávovar, vybavení k žehlení, klimatizaci a balkon. K pokoji náleží také cart, což je hotelové autíčko. Luxusně zařízené apartmány (cca 140 m²) mají základní vybavení stejné jako u pokojů. Apartmány mají navíc oddělený obývací prostor s jídelním koutem a rozkládací pohovkou, další koupelnu s vířivkou, oddělenou sprchu a oddělenou ložnici.
Ubytování ve vilách patří k tomu nejlepšímu, co hotel nabízí. Ve vilách jsou 3 klimatizované ložnice s vlastními koupelnami, oddělený obývací prostor s jídelním koutem, kuchyň, velká terasa, soukromá zahrada a venkovní vířivka. K dispozici je pokojská (8 hodin denně) a 2 hotelová autíčka pro 4 osoby. Snídani je možné podávat přímo ve vile.

Stravování all inclusive probíhá formou švédských stolů. Večeře je také možné i v ostatních restauracích hotelového komplexu. V ceně je velký výběr nápojů k jídlu a v barech.

Dominikánská republika, hotel La Romana možnost ubytování

Jsme na Facebooku