Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Carabela Club Beach Resort, El Cortecito

Bazén u hotelu Carabela Club Beach Resort v Dominikánské republice

Hotel Carabela Club Beach Resort se nachází přímo na dlouhé pláži, kterou lemují překrásné palmy. Malá osada s několika bary a restauracemi, kde hotel leží, se nazývá El Cortecito.

Příjemný hotel střední kategorie je obklopen pěknou zahradou. Najdete zde prostornou uvítací halu, bar, jídelnu a restauraci á la carte, která nabízí mezinárodní kuchyni. Je zde i pódium pro večerní představení. V areálu hotelu se nachází nákupní galerie s obchody a službami, nechybí zde kadeřník, obchod se suvenýry, lékař, internetový koutek, fitness, diskotéka nebo kasino.

Celkem je k dispozici 471 pokojů, které jsou po areálu rozmístěny v deseti vícepatrových budovách (5 budov je s výtahem). V areálu, uprostřed bujné tropické vegetace, najdete 3 bazény, vířivku, bar a slunnou terasu. Lehátka a ručníky jsou na pláži i u bazénu zdarma.
Na pláži se můžete po celý den občerstvovat u plážového baru. Ochutnat můžete také italské a mexické speciality. Hotel pro své klienty po celý den připravuje pestrý animační program se sportovními soutěžemi na pláži a večerní program. Děti ve věku 4 – 12 let se mohou těšit na dětský klub (od 10.00 – 13.00 a od 15.00 – 17.00).
Klienti mohou na pláži za poplatek využít širokou nabídku vodních sportů, například jízdu na nafukovacím banánu, potápění nebo rybaření na širém moři. Dále je k dispozici jízda na koni nebo nedaleké 18-jamkové golfové hřiště.

Příjemně zařízené pokoje mají koupelnu a WC, fén, klimatizaci, telefon, satelitní TV, ledničku a trezor, balkon nebo terasu. Výhled na moře je za příplatek.
K dispozici jsou i pokoje superior, které jsou o něco prostornější a moderněji zařízené.
Apartmány junior se nachází přímo u pláže. Dvoupatrové domky jsou velmi prostorné, mají obývací prostor s pohovkou. K vybavení patří vířivka, oddělená sprcha a WC, fén, klimatizace, telefon, satelitní TV, lednička, kávovar a trezor. Nechybí zde velký balkon nebo terasa s výhledem na moře.

Hotel Carabela Club Beach Resort, Cortecito

Komentáře

Dovolenou jsme prožili jako v ráji! Počasí nám přálo, poloha hotelu je vynikající, hotelový personál a all inclusive nemělo chybu! Jediné co nás trochu rušilo byla skupinka rušných ruských turistů! V každém případě to byla krásná dovolená a už šetříme na tu příští! Co se týká hotelu, byla naplněna naše očekávání, byli jsme velice spokojeni. Pokoje nám uklízeli a ručníky měnili každý den. Poslední den nám byla dokonce nabídnuta i možnost osprchovat se před odjezdem. Z pokoje jsme měli nádherný výhled na moře.Využili jsme i široké nabídky výletů po okolí. Byli jsme se podívat v Higuey a na ostrově Saona, byla to nádhera! Stolování bylo v pořádku. Personál okamžitě odnášel použité nádobí. Jedinou nepříjemností byli ptáci, kteří mohli volně létat po jídelně a sednout si vám dokonce na stůl. Široká byla i nabídka sportovního vyžití. Na pláži jste si mohli zahrát fotbal, volejbal, stolní tenis, mini golf a nebo zapůjčit kánoe a potápěčské vybavení. Každý si mohl najít to svoje! Náš apartmán byl téměř na pláži, kde bylo dostatek místa pro všechny. Lehátek bylo dost a ručníky jste si mohli vyměnit každý den. Plážový bar byl otevřen od 10.00 – 17.00 hodin. V areálu byly k dispozici 3 velké bazény. Jeden přímo u baru, kde probíhaly animační programy a vodní sporty – zde bylo o něco rušněji. Ostatní bazény byli klidnější a tudíž jste mohli nerušeně relaxovat. Voda v bazénech byla stále čistá.

Jsme na Facebooku