Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Barcelo Santo Domingo, Santo Domingo

Dominikánský hotel Barcelo Santo Domingo

Poloha

5-hvězdičkový hotel Barcelo Santo Domingo se nachází v srdci města Santo Domingo, hlavního města Dominikánské republiky, jen několik minut od centra. Přímo před hotelem je zastávka hromadné dopravy.

Velké množství nákupních a zábavních příležitostí, stejně jako restaurace a bary se nacházejí v blízkém okolí. Vzdálenost od letiště, stejně jako od letoviska Boca Chica, je asi 30 km, Punta Cana cca 200 km.

Zařízení

Komfortní městský hotel je umístěn v přibližně 850 m² velké zahradě, skládá se z 9 podlaží s celkem 209 pokoji, včetně 7 suit.

Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s 24-hodinovou recepcí, výtahy, 2 restaurace, 2 bary, internetové připojení WLAN a internetový koutek (za poplatek), kasino, business centrum, obchod se suvenýry a kadeřnictví.

Venku je umístěn sladkovodní plavecký bazén s odděleným dětským bazénem a sluneční terasou. Zapůjčení lehátek a slunečníků je u bazénu zdarma.

Wellness a zábava

Využití fitness centra hotelovými hosty je v ceně ubytování. Za poplatek můžete využít celou řadu masáží a kosmetických procedur v hotelových wellness lázních. Ve večerních hodinách si můžete vychutnat pestrý animační a zábavní program.

Ubytování

Komfortní pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, internetovým připojením (za poplatek), trezorem, satelitní TV, minibarem (obsah za poplatek), kávovarem a klimatizací.

Stravování

Vlastní, snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Dominikánský hotel Barcelo Santo Domingo s posezením
Dominikánský hotel Barcelo Santo Domingo - ubytování

Místo

Hotel Barcelo Santo Domingo, Santo Domingo 18° 28' 28.3764" N, 69° 54' 44.5716" W
Location

Jsme na Facebooku