Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Barcelo Punta Cana, Playa De Arena Gorda

Hotelový areál Barcelo Punta Cana v Dominikánské rep.

Hotel Barcelo Punta Cana se nachází přímo na překrásné písčité pláži Playa De Arena Gorda, která je lemovaná palmami. Z jižní strany je ohraničená další pláží, kilometry dlouhou Playa Bávaro. Tento hotel je také skvělým výchozím bodem pro dlouhé, ničím nerušené procházky.

Hotelový komplex se nachází uprostřed velkého palmového háje. Celkem je k dispozici 792 pokojů, které jsou rozmístěny v několika vzájemně propojených, sedmipatrových budovách. K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, výtahy, společenské místnosti s posezením. Stravovat se můžete v restauraci se specialitami na grilu, několika restauracích á-la-carte (italská, dominikánská, francouzská a japonská kuchyně). Dále zde najdete kasino, diskotéku, obchod se suvenýry, minimarket, butik, kavárnu pro kuřáky, internetovou kavárnu (za poplatek) a fotografa.

Ve venkovní zahradě se nacházejí dva bazény s barem, občerstvením a slunečnou terasou. Ručníky, lehátka a slunečníky jsou na pláži a u bazénu k dispozici zdarma. Na pláži je také plážový bar.
Děti ve věku 4-12 let se mohou těšit na dopolední a odpolední dětský miniklub a každý večer na dětskou diskotéku. Hrát si mohou v dětském brouzdališti nebo na hřišti.

Ke sportovnímu vyžití slouží tři tenisové kurty (osvětlení za poplatek) a posilovna. Za poplatek se můžete zúčastnit kurzů potápění nebo plachtění, na pláži jsou k dispozici kánoe, výbava na šnorchlování a katamarán s instruktorem. Klienti mají k dispozici ½ hodiny denně zdarma katamarán a jednu hodinu kánoe.
Za poplatek je dále rybaření na širém moři, jízda na padáku taženým lodí a golf. Dále pak služby wellness centra, kosmetické procedury, vířivka a sauna.
Po celý den probíhá řada animačních programů a sportovních aktivit. Zahrát si můžete fotbal, volejbal, vodní pólo, stolní tenis, šipky, kulečník a nebo si zacvičit aerobic.

Standardní dvoulůžkové pokoje jsou příjemně a vkusně zařízené. Mají koupelnu s WC, fén, telefon, trezor, satelitní TV, CD přehrávač, minibar (nealko nápoje, voda a pivo), kávovar, klimatizaci a balkon nebo terasu. Možnost objednat pokoje s výhledem na moře.
Pokoje Deluxe mají stejné vybavení, jsou jen o něco prostornější.

Stravování: All inclusive - všechna jídla formou švédských stolů, odpolední káva, čaj a zákusky. Večeřet je možné i v restauracích á-la-carte, kdy je nutná rezervace předem. Po celý den občerstvení a neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánský hotel Barcelo Punta Cana - možnost ubytování

Komentáře

Hotel byl přímo báječný, stejně tak veškerý personál! Jediné, co nám trochu vadilo, byla hlasitost hudby při večerním programu. Ta byla tak hlasitá, že bylo sotva slyšet vlastního slova. Jinak bylo všechno přesně podle našich představ. Hotel byl pohádkový a byla to povedená dovolená. Pokoje, ve kterých jsme byly ubytováni, měly velice pěknou polohu a byly velice pěkné. Pokud se na pokoji něco rozbilo, byla závada okamžitě odstraněna. Jídlo a nápoje byly velice chutné. Rozmanitost a výběr byl opravdu velký. Pláž byla překrásná. Místo slunečníků jsme využívali palmy, které nám poskytli více stínu.

Jsme na Facebooku