Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Barcelo Puerto Plata, Playa Dorada

Hotel Barcelo Puerto Plata u Playa Dorada - jeden z bazénů

Hotel Barcelo Puerto Plata se nachází přímo na pláži a má k dispozici 583 pokojů. Kromě hlavní budovy jsou rozmístěny v menších 2- a 3-patrových budovách. K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, jídelna, pizzerie, 5 barů a restaurací – mexická, italská, asijská, brazilská a mořské speciality. V areálu se nachází internetová kavárna, obchod se suvenýry, butik, kosmetický salon, wellness studio, fitness. Nejen k večerní zábavě slouží diskotéka pod širým nebem, divadlo a plážový klub s občerstvením.

V zahradě najdete 2 velké bazény, dětské brouzdaliště a malý bazén. U bazénu je slunná terasa a bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži zdarma. Dětský klub plný zábavy mohou navštívit děti ve věku od 4-12 let.

Vkusně zařízené pokoje mají koupelnu se sprchou a WC, fén, telefon, trezor, satelitní TV, klimatizaci, stropní ventilátor a balkon nebo terasu.

Stravování all inclusive je formou švédských stolů. Jednou týdně můžete večeřet v restauraci á la carte (nutná rezervace předem a vhodné večerní oblečení). Občerstvení, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 24.00 hodin a na diskotéce jsou zdarma.

Ke sportovnímu vyžití mají klienti každý den zdarma 1 hodinu surfování nebo kanoe. Dále je k dispozici šnorchlování, tenisové kurty, volejbal, stolní tenis, lukostřelba, šipky a aerobic. Za poplatek kulečník, potápěčská škola a ostatní vodní sporty. V blízkosti hotelu je golfové hřiště.
Hotel denně pořádá pestré animační programy, večery s živou hudbou nebo představení. Kdo se chce naučit tančit, může navštívit večerní hodiny tance.

Hotel Barcelo Puerto Plata, Playa Dorada s pláží

Komentáře

Na naší 3-týdenní dovolenou budeme s manželem navždy vzpomínat! Hotel byl krásně čistý a pokoje velice vkusně zařízené. Personál zdvořilý, milý a pozorný. Můžeme říct až přátelský. Jídelníček byl velmi pestrý a od rána do večera jen samé lahůdky! Hotel můžeme jen doporučit. Byli jsme nadšeni a oznámkovali bychom ho jedničkou s hvězdičkou! Příště se sem zase rádi vrátíme.

Jsme na Facebooku