Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Barcelo Capella Resort, Juan Dolio

Hotel Barcelo Capella Resort, Dominikánská republika

Hotel Barcelo Capella Resort se nachází východně od letoviska Juan Dolio v Dominikánské republice. Leží uprostřed krásné zahrady a zároveň přímo na pláži Villas del Mar. Hlavní město Santo Domingo je vzdáleno asi 45 minut jízdy autem.

Hotelový komplex sestává z několika obytných budov. Klienti hotelu mají k dispozici lobby bar, jídelnu, restauraci á la carte (za příplatek), bar, bazén a bar u bazénu. V hotelu se nachází i diskotéka (od 22.30 – 24.00 nápoje zdarma).
Sportovní aktivity v ceně – šlapadla, kánoe, tenisové kurty (osvětlení za příplatek), volejbal. Za poplatek – potápění. Ve volném čase se můžete zúčastnit tanečních hodin nebo se učit španělsky. Pro děti je k dispozici herna a dětský klub.
Každý den hotel připravuje pestrý animační a večerní program.

Prostorné pokoje mají koupelnu a WC, fén, klimatizaci, telefon, TV, minibar, trezor, kávovar a varnou konvici. Některé pokoje mají balkon nebo terasu. Pokoje jsou vybaveny prostornými lůžky (cca 1,40 x 2 m), přistýlky nejsou k dispozici.

Stravování se nabízí all inclusive, formou švédských stolů. Neomezená konzumace místních nápojů je až do 02.00 hod.

Dominikánská republika, hotel Barcelo Capella Resort v Juan Dolio

Komentáře

Naše dovolená v tomto hotelu byla prvotřídní! Ubytováni jsme byli v bloku 4000 a byli jsme velice spokojeni. Stravování bylo pestré, každý si našel na co měl chuť. Kromě v hotelu si můžete nakoupit i v okolí. Pokojový servis fungoval výborně, pokoj nám uklízeli každý den. Ručníky se měnily také každý den. Když se ohlédneme zpět, tak nám 14 dní dovolené bohužel nestačilo. Bezpochyby se sem zase rádi vrátíme. Opravdu moc hezký hotel!

Jsme na Facebooku