Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bahia Principe San Juan, Rio San Juan

Hotel Bahia Principe San Juan - pohled na bazén

Hotel Bahia Principe San Juan vyšší střední kvality se nachází přímo na 1,5 km dlouhé pláži, která je chráněná korálovými útesy. Centrum Rio San Juan je vzdáleno asi 10 km. Transfer z letiště Puerto Plata trvá asi 1,5 hodiny.

V hlavní budově najdete prostornou uvítací halu s recepcí, bar, obchod se suvenýry, minimarket, směnárnu a několik restaurací. Další bar je na pláži. V areálu hotelu se nachází několik bazénů. Hotel pořádá animační programy, děti ve věku od 4-12 let vám pohlídají v Miniklubu. Další zábavu najdete v centru „Pueblo Principe“, kde není nouze ani o obchody a restaurace nebo kasino.

Pokoje jsou rozmístěny do několika 2- nebo 3-patrových budov a jsou velice hezky zařízeny. Mají koupelnu s WC, fén, klimatizaci, TV, telefon, minibar, trezor (za poplatek) a balkon nebo terasu. V blízkosti pláže se nachází luxusní pokoje Golden Club. Tyto pokoje mají svůj vlastní vchod, pokojový servis (od 08.00-23.00 hodin), budík a župany. Kromě běžného zařízení hotelu mohou klienti Golden Clubu využívat 15 min. denně zdarma internet, mají k dispozici denní tisk a 4 rezervace na večeři v některé restauraci á la carte.

Stravování all inclusive formou švédských stolů. Jednou v týdnu můžete povečeřet v jedné z á la carte restaurací – italské, mexické nebo gourmet. V ceně je také občerstvení po celý den; káva, čaj a pečivo odpoledne a neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů.
V ceně jsou zahrnuty i nápoje na diskotéce, v baru Rock Cafe a v Karaoke baru.

Hotel Bahia Principe San Juan v Riu San Juan - foto pokoje

Komentáře

Byla to překrásná dovolená. Byli jsme moc spokojeni. Můžeme jen doporučit. Pokud budeme mít možnost se vrátit do Dominikánské republiky, tak jedině na stejné místo a do stejného hotelu. Na pokojích byla čistota a pořádek. Jídlo bylo každý den vynikající a moc chutné. Nekonečný výběr dobrot!!!

Jsme na Facebooku