Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aligio Beach, poloostrov Samana

Hotel Aligio Beach, poloostrov Samana Las Terrenas & Galeras

Hotel je od nádherné pláže oddělen jen silnicí. Obchody, restaurace a noční život najdete ve městečku Las Terrenas, které je vzdáleno jen pár minut chůze.

Hotel má k dispozici 80 pokojů, které jsou rozmístěny do několika desetipatrových budov.
Nechybí zde recepce, obchod se suvenýry, lékař, internetová kavárna, jídelna a bar u bazénu. V areálu jsou dva bazény, dětské brouzdaliště, vířivka a slunná terasa.
Hotel přijímá běžné platební karty.

Prostorné dvoulůžkové pokoje mají koupelnu a WC, telefon, trezor, satelitní TV, stropní ventilátor a klimatizaci. Balkon nebo terasa jsou s výhledem do zahrady.
Jednolůžkové pokoje jsou svým vybavením stejné jako pokoje dvoulůžkové, jen s tím rozdílem, že nemají balkon ani terasu.

Stravování all inclusive formou švédských stolů, nápoje a místních alkoholické nápoje (od 10.00 – 23.00 hodin).

Ke sportovnímu vyžití patří stolní tenis, volejbal, aerobic, aqua aerobic, kanoe a surfování. Za poplatek se můžete potápět a nebo si zapůjčit kolo. Hotel pořádá animační programy.

Hotel Aligio Beach, Poloostrov Samana Las Terrenas & Galeras

Komentáře

V hotelu jsme se cítili velice dobře. Našli se zde ale i klienti, kteří si na všechno stěžovali. V tříhvězdičkovém hotelu nemůžete očekávat služky a kvalitu jako v pětihvězdičkovém! Kdyby si tak hotely mohly stěžovat na některé své klienty. Pro nás a pro ostatní hotelové hosty, se kterými jsme se seznámili, to byla krásná a příjemná dovolená! Jistě se sem zase rádi podíváme! Personál byl vždy velice usměvavý, přátelský a vstřícný. Hotel je vzdálen jen kousek od městečka, kde najdete obchody, diskotéku a další bary. Prostě tam najdete všechno co vám v hotelu schází a nebo naopak to, co nechcete aby vás na dovolené rušilo.

Jsme na Facebooku