Jste zde

Domů » Puerto Plata sever

Pláž Playa Cabarete

Dominikánská republika - pláž Playa Cabarete

Pláž Playa Cabarete se nachází na severním pobřeží Dominikánské republiky, kde vane silný vítr. Je proto velmi oblíbená zejména u kitesurfařů. Playa Cabarete se nachází na okraji města, v jejím okolí rostou krásné tropické palmy.

Průměrné teploty se na pláži pohybují okolo 30 stupňů a voda dosahuje teplot 28 stupňů. Východní část pláže má na šířku v průměru asi 45 m a na délku přibližně 2500 m a mírně se svažuje do moře. Voda je tyrkysově modrá, písek je jemný a nádherně bílý. Pláž je hojně navštěvovaná místními obyvateli i turisty. Také zde lze vyzkoušet různé vodní a plážové sporty.

Na pláži se nacházejí půjčovny vybavení i kitesurfingové školy. Výborné podmínky tu samozřejmě najdou i surfaři. Po náročném dni si lze přímo na pláži vypůjčit lehátka a slunečníky a opalovat se a relaxovat. Občerstvení nabízejí místní restaurace a plážové bary, které stojí podél celé pláže. Pláž je hojně navštěvovaná a žije to zde až do pozdních hodin. Často se zde také pořádají oslavy. Přímo k pláži jezdí autobusy, ale dostanete se sem také autem. Parkovat můžete bezplatně u silnice.

Geografie: 

Jsme na Facebooku