Jste zde

Domů » Santo Domingo jih

Pláž Playa Boca Chica

Průměrné teploty se na pláži Playa Boca Chica pohybují okolo 30 stupňů a voda dosahuje teplot až 28 stupňů. Pláž má na šířku asi 20 m a na délku přibližně 1 600 m a mírně se svažuje do moře. Voda je tyrkysově modrá a písek je jemný a nádherně bílý.

Playa se nachází jihu Dominikánské republiky, na okraji města Boca Chica a je hojně navštěvovaná místními obyvateli i turisty. Pod krásnými tropickými palmami, jejichž větve se skoro koupou v moři, lze na pláži Playa Boca Chica s nádherným jemným pískem strávit celý den.

Některé úseky pláže patří k místním hotelům a jsou proto přístupné pouze hotelovým hostům. Na pláži je možné vypůjčit si lehátka a slunečníky. Také je zde velmi široká nabídka vodních sportů. Můžete vyzkoušet šlapadla, vodní lyže, jízdu na banánu nebo i potápění.

Místní zátoka je obklopená nádherným korálovým útesem. Pláž se mírně svažuje do moře a voda je v zátoce velmi klidná, proto je vhodná i pro děti. Podél promenády stojí jeden plážový bar vedle druhého, občerstvit se a příjemně posedět se dá také v některé z restaurací. Některé podniky mají stoly se slunečníky postavené přímo v písku na pláži. K pláži se dostanete autem, je zde dostatek parkovacích míst zdarma.

Jsme na Facebooku