Jste zde

Domů » Punta Cana východ

Pláž Playa Bávaro

Pláž Playa Bávaro

Nádherná pláž Playa Bávaro se táhne podél východního pobřeží Dominikánské republiky. Některé její části patří k místním hotelům a jsou tak přístupné pouze pro jejich hosty. Mezi hotelovými plážemi se nachází mnoho úseků, v průměru asi 500 m dlouhých, které jsou přístupné i veřejnosti.

Pláž je hojně navštěvovaná místními obyvateli i turisty, nachází se na okraji města. V jejím okolí rostou krásné tropické palmy. K odpočinku a občerstvení jsou návštěvníkům k dispozici plážové bary. Příjemné je posezení na terase některé z restaurací, odkud můžete pozorovat veškeré dění na pláži.

Také zde můžete vyzkoušet různé vodní a plážové sporty, například paragliding nebo zábavnou jízdu na banánech. Kdo nemá rád adrenalin, může si vypůjčit šlapadlo a v klidu se projíždět v blízkosti pláže. Díky čerstvé bríze tu mají výborné podmínky i milovníci plachtění a surfování.

Průměrné teploty se na pláži Playa Bávaro pohybují okolo 30 stupňů a voda dosahuje teplot až 28 stupňů. Pláž má na šířku asi 25 metrů a na délku přibližně 9 km, a mírně se svažuje do moře. Moře je tyrkysově modré a písek je jemný a nádherně bílý.

Pláž Playa Bávaro
Geografie: 

Jsme na Facebooku