Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sirenis Tropical Suites, Uvero Alto

Dominikánský hotel Sirenis Tropical Suites u moře

Hotel Sirenis Tropical Suites se rozkládá v prázdninové oblasti Uvero Alto, ležící na východním pobřeží Dominikánské Republiky, uprostřed kokosového háje. Leží přímo u cca 400 m dlouhé písčité pláži a patří k hotelovému řetězci "Sirenis". Mezinárodní letiště Punta Cana je vzdálené asi 20 minut jízdy.

Rozsáhlé komfortní hotelové zařízení nabízí k ubytování téměř 400 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, bufetová restaurace, restaurace na pláži s panoramatickým výhledem, á-la-carte gourmet restaurace "Giardinetto", vegetariánská restaurace a creperie, v sousedním sesterském hotelu Sirenis Cocotal Beach Resort mexická restaurace a pizzerie, 5 barů, 1 snack bar, nákupní centrum, kadeřnictví, internetové centrum, mini market, foto shop a obchod se suvenýry, prádelna, diskotéka, kasino.

V rozlehlé zahradě najdete 2 velké plavecké bazény s hydromasážní částí, 2 oddělené dětské bazény, poolbar a sluneční terasu. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.
Pro děti je dále připraven miniclub (4 - 12 let) a dětské hřiště.

V ceně ubytování je vstup na diskotéku, vstup do wellness centra Sirenis Spa: jacuzzi, posilovna a hydromasážní sprchy, nemotorizované vodní sporty na pláži: windsurfing, kánoe, šnorchlování (1 hod./hotelový host/den), tenis, stolní tenis, fotbal, plážový volejbal, aerobic v bazénu, úvod do potápění v bazénu, denní a večerní animační a zábavní program.
Za poplatek jsou kurzy tenisu, škola potápění a motorizované vodní sporty, masáže a jiné procedury ve wellness centru.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, 2 velkými postelemi, telefonem, sejfem (za poplatek), televizí se satelitem, minibarem (voda a nealkoholické nápoje v ceně), klimatizací, stropním ventilátorem, balkónem nebo terasou.
Juniorsuity mají navíc kombinovanou obytnou místnost s ložnicí.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, možnost večeře 1x týdně v á-la-carte restauraci (nutná rezervace předem), snacky během celého dne, výběr místních a mezinárodních alkoholických a nealko nápojů od 9:00 do 24:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Dominikánský hotel Sirenis Tropical Suites
Dominikánský hotel Sirenis Tropical Suites s bazénem
Dominikánský hotel Sirenis Tropical Suites s pláží
Dominikánský hotel Sirenis Tropical Suites - ubytování

Místo

Hotel Sirenis Tropical Suites 18° 49' 1.8804" N, 68° 35' 25.8504" W
Location

Jsme na Facebooku