Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Piergiorgio Palace, El Batey

Dominikánský hotel Piergiorgio Palace

Hotel Piergiorgio Palace se nachází na severním pobřeží Dominikánské republiky, uprostřed nádherné krajiny turistické oblasti El Batey. Leží přímo v zátoce Sosua, hned u pláže. Nejbližší nákupní možnosti a zábavní podniky jsou v docházkové vzdálenosti. Asi 30 minut jízdy je vzdálené Amber muzeum, továrna na rum Brugal a lanovka. Centrum města Puerto Plata je s městskou hromadnou dopravou vzdálené asi 25 minut jízdy, Ocean World 40 minut a město Cabarete asi 15 minut. Mezinárodní letiště Gregorio Luperon v Puerto Plata je daleko asi 10 minut.

Hotel nabízí k ubytování celkem 53 pokojů, je skutečným snem italského módního návrháře Piergiorgia. Vchod se podobá pavilonu a ústí do impozantního mramorového schodiště, které vede až do třetího patra, kde se nachízejí lofty v italském stylu s velkými slunečními terasami. K jeho zařízení dále patří recepce s 24-hodinovou službou (trezor k pronájmu), směnárna, restaurace, bar, místnost na zavazadla a konferenční místnosti, prádelna. Parkoviště je za poplatek.

Ve venkovních prostorách je umístěn bazén se sluneční terasou, lehátka jsou k zapůjčení zdarma.
Za poplatek je wellness centrum, biliárd, rybaření, windsurfing, potápění, šnorchlování, jízda na koni. Také golfisté jsou zde srdečně vítáni, k dispozici mají 18-ti jamkové hřiště, které vytvořil Robert Trent Jones. Nachází se v cca 30 minut vzdáleném prázdninovém komplexu Playa Dorada.

Světle a komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou a WC, vysoušečem vlasů, samostatně regulovatelnou klimatizací, satelitní televizí, sejfem (za poplatek), telefonem, balkónem.
Stravování: Snídaně formou bufetu. Na obědy a večeře můžete navštívit restaurace La Puntilla de Piergiorgio a La Terrazza, jsou otevřené od 12:00 do 23:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Dominikánský hotel Piergiorgio Palace s terasou
Dominikánský hotel Piergiorgio Palace s pláží
Dominikánský hotel Piergiorgio Palace - ubytování

Místo

Hotel Piergiorgio Palace 19° 45' 44.802" N, 70° 31' 7.3488" W

Komentáře

Hotel má jedinečný panoramatický výhled na Puerto Plata, horu Isabel. Při západu slunce můžete zažít skutečnou romantiku. Nejlepší pláž na severním pobřeží se nachází v dochozí vzdálenosti, stejně jako všechny aktivity v Sosue. Jídlo mohu v tomto areálu jen doporučit, ale není zde tak velký výběr jako v all inclusive hotelech. Místní dobré jídlo znám ale už 10 let.
Location

Jsme na Facebooku