Jste zde

Domů » Santo Domingo jih » Boca Chica

Hotel Oasis Hamaca, Boca Chica

Dominikánská republika s hotelem Oasis Hamaca

Oasis Hamaca se nachází přímo u písečné pláže, v okrajové části města Boca Chica. Hlavní město Santo Domingo s mnoha obchody a nočním životem, je vzdáleno 30 minut jízdy autem.

Hotel je stálými hosty oblíben především pro výtečnou kuchyni. Kromě hlavní jídelny se v tomto hotelovém komplexu nachází 3 restaurace á-la-carte s dominikánskou kuchyní (jen večeře) a restaurace specializující se na mořské speciality (za příplatek). Kromě toho jsou zde k dispozici 2 plážové bary, několik dalších barů, kasino, diskotéka, obchody, fitness a kosmetický salon s wellness zařízením (za poplatek).

Hotel se rozprostírá v krásné udržované zahradě a částečně na písčité pláži. V obou částech se nachází bazén, dětské brouzdaliště a slunná terasa. Lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži k dispozici zdarma. Malí hosté se mohou těšit na dětské hřiště, speciální dětská jídla a na miniclub (pro děti ve věku od 4-12 let).
Klienti hotelu mohou zdarma využívat nabídku sportovních aktivit - fitness, aerobic, potápění v bazénu, šnorchlování, stolní tenis, kulečník, volejbal. Dále mají každý den zdarma 1 hodinu surfování, kánoe, minigolf nebo tenisové kurty (osvětlení za poplatek).
Za poplatek jsou služby wellness, potápění, surfování, kurzy plachtění, jízda na nafukovacím banánu nebo nedaleké 18-ti jamkové golfové hřiště.

Prostorné a moderně zařízené pokoje mají koupelnu, WC, satelitní TV, telefon, klimatizaci, vybavení na žehlení, kávovar, trezor, minibar (nealko nápoje a pivo) a balkón. Pokoje s výhledem na moře jsou k dispozici za příplatek.
Pokoje Hamaca Lounge se nacházejí v luxusním 6. patře a mají boční výhled na moře. Bezplatně je v nich k dispozici internetové připojení a trezor. Klienti ubytovaní v těchto pokojích mají přístup do soukromé společenské místnosti, speciální nápoje, kontinentální snídani a jiné výhody. Dále je pro ně připravena oddělená část pláže.

Stravování: All inclusive - formou švédských stolů, večeřet je možné i v restauracích á-la-carte. Po celý den je zajištěno občerstvení a neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů. Zdarma je vstup i nápoje na diskotéce (vstup starším 18 let).

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánská republika s hotelem Oasis Hamaca - ubytování
Geografie: 

Komentáře

Hotel nabízí skvělý poměr ceny a nabídky služeb. Pláž byla skvělá. Stravování v restauracích a jídelně bylo znamenité. Plážový bar pod vedením Franklina Diaze a Marlona byl naprosto špičkový! Personál hotelu byl velice příjemný. Výměna ručníků by měla být lépe zorganizovaná. Recepce ale byla katastrofa! Chyba nebyla na straně vstřícného personálu, nýbrž ze strany nedostatečné organizace vedení hotelu.

Jsme na Facebooku