Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Majestic Elegance, Playa Bávaro

Dominikánský hotel Majestic Elegance u moře

Poloha

5-hvězdičkový hotel Majestic Elegance se nachází v Arena Gorda, přímo u jedné z nejkrásnějších pláží Dominikánské republiky, dlouhé a písečné pláže Playa Bávaro. Je obklopený tropickou vegetací a najdete ho hned vedle sesterského hotelu Majestic Colonial.

Vzdálenost z mezinárodního letiště Punta Cana je asi 30 km, z letiště la Romana asi 1 hodinu jízdy autem a 3,5 hodiny z letiště Las Americas ve městě Santo Domingo.

Zařízení

Luxusní hotelový komplex v koloniálním stylu byl otevřen v listopadu 2008. Nabízí k ubytování 600 suit v několika 2- a 3-patrových budovách s výtahem, které obklopuje krásná palmová zahrada s umělým jezerem.

Dále k jeho zařízení patří recepce, internetový koutek (za poplatek), hlavní restaurace a 5 à-la-carte restaurací se širokou škálu mezinárodních jídel (italská, japonská, mořské plody, argentinská se steaky a gurmánská kuchyně), 11 barů a snack barů, diskotéka, divadlo pro večerní show, obchody a lékařská ordinace (za příplatek).

Středem celého areálu je velkorysá bazénová část v lagunovém stylu s oddělenou dětskou částí, kde najdete také pool bar, swim-up pool bar, 2 jacuzzi. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty jsou zdarma připraveny sportovní aktivity jako plachtění, kajaky, šnorchlování, 3 tenisové kurty s osvětlením, basketbal, volejbal, stolní tenis, lukostřelba, boccia, kulečník, aerobik a fitness centrum.

Hotel pravidelně pořádá denní i večerní animační program, večerní show, pro nejmenší hosty je k dispozici mini club (3-14 let) v sousedním hotelu. Za poplatek je wellness centrum s procedurami a masážemi, potápění, windsurfing a další vodní sporty od místních provozovatelů, nedaleké 18-jamkové golfové hřiště.

Ubytování

Junior suity zařízené v moderním designu a velmi prostorné jsou vybavené koupelnou se sprchou, WC, jacuzzi, kosmetickým zrcadlem, vysoušečem vlasů, klimatizací, stropním ventilátorem, telefonem s přímou volbou, TV se satelitním příjmem, internetovým připojením (za poplatek), DVD přehrávačem, rádiem, minibarem (nealkoholické nápoje, voda a pivo v ceně), žehličkou / žehlicím prknem, trezorem a balkónem.

Junior suity Majestic mají podobné vybavení, ale navíc malou soukromou zahradu a přímý přístup do bazénu.

Junior suity Colonial jsou umístěné v horních patrech a mají ještě navíc jacuzzi na soukromé terase.

Suity (cca 100 m2) mají stejné vybavení jako junior suity, ale jsou prostornější a mají navíc oddělenou ložnici.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, večeře v restauraci à-la-arte (rezervace předem nutná), občerstvení po celý den, místní a mezinárodní alkoholické a nealkoholické nápoje po celý den, denně naplnění mini baru na pokoji.

(údaje jsou z roku 2012)

Dominikánský hotel Majestic Elegance a moře
Dominikánský hotel Majestic Elegance s pláží
Dominikánský hotel Majestic Elegance s bazénem
Dominikánský hotel Majestic Elegance - ubytování

Místo

Hotel Majestic Elegance, Playa Bávaro 18° 43' 55.8732" N, 68° 27' 52.9272" W
Location

Jsme na Facebooku