Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lifestyle Tropical Beach Resort, Playa Cofresi

Dominikánský hotel Lifestyle Tropical Beach Resort u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Lifestyle Tropical Beach Resort je umístěn přímo u pláže Playa Cofresi, v nádherné a svěží tropické zahradě. V sousední vesničce Cofresi najdete příjemné místní restaurace a bary, do letoviska Puerto Plata je to asi 4 km.

Zařízení

Hotelový komplex nabízí k ubytování 229 pokojů v několika 3-patrových budovách a 53 apartmánů ve 2-patrových budovách. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, posezení, lobby bar, internetový terminál (za poplatek), nákupní pasáž, bufetová restaurace, italská a mexická á-la-carte restaurace, plážový klub s gril barem.

Střed tropické zahrady tvoří 3 sladkovodní plavecké bazény (jeden z nich je odpočinkový, určený pouze pro dospělé), oddělené dětské bazény, swim-up pool bar a sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu a na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je plážový volejbal, vodní pólo, fotbal, vodní aerobik, kánoe, stolní tenis a šipky, 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), úvodní lekce potápění v bazénu (1 hodina / týden), windsurfing, jízda na kajaku, šnorchlování, fitness centrum, půjčovna kol.

Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animace s hrami, lekce španělštiny, taneční hodiny, večerní zábavu, různá show, diskotéky a příležitostně živou hudbu. Pro nejmenší hosty je připraven mini club (4 - 12 let).

Za poplatek jsou motorizované vodní sporty na pláži, potápění a velké wellness centrum (asi 350 m2) s masážemi, různými procedurami a s kosmetickým ošetřením v salónu krásy.

Ubytování

Pohodlné pokoje zařízené v karibském stylu jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, stropním ventilátorem, telefonem, kabelovou TV, mini ledničkou, trezorem, kávovarem, balkónem nebo terasou, s výhledem na moře nebo do krajiny.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu s teplými a studenými jídly nebo večeře v jedné z restaurací á-la-carte (nutná rezervace předem), 24 hodin denně různé občerstvení a místní alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2012)

Dominikánský hotel Lifestyle Tropical Beach Resort s pláží
Dominikánský hotel Lifestyle Tropical Beach Resort s bazénem
Dominikánský hotel Lifestyle Tropical Beach Resort s restaurací
Dominikánský hotel Lifestyle Tropical Beach Resort - ubytování

Místo

Hotel Lifestyle Tropical Beach Resort 19° 49' 6.3408" N, 70° 43' 39.9252" W

Komentáře

V tomto hotelu jsme strávili opravdu fantastických 21 dní. Ačkoli první 2 dny byly trochu problémy s naším pokojem, rychle jsme na to zapomněli. Animace byly super, personál příjemný a přátelský. Je to tady skvělé pro ty co se chtějí bavit, ale také pro ty, co si chtějí jen odpočinout. Už jsme začali šetřit, abysme sem mohli jet zase příští rok.
Location

Jsme na Facebooku