Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Paradise Playa Dorada, Playa Dorada

Dominikánský hotel Grand Paradise Playa Dorada u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Grand Paradise Playa Dorada je umístěn přímo u jedné z nejkrásnějších písečných pláží oblasti Playa Dorada v Dominikánské republice.

Nákupní centrum "Plaza Dorada" s mnoha obchody a zábavními možnostmi je vzdálena cca 200 metrů, místní centrum je asi 15 minut daleko. Transfer z letiště Puerto Plata trvá asi 20 minut.

Zařízení

Dobře udržovaný prázdninový areál v karibských barvách nabízí k ubytování více než 420 pokojů v několika 3-4 patrových budovách, které jsou umístěné uprostřed pěstěné tropické zahrady.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s 24-hodinovou recepcí a s posezením, směnárna, butik a mini market, internetové připojení WLAN, internetový koutek (za poplatek), 4 bary, italská restaurace à- la-carte, gril-restaurana (à-la-carte), otevřená bufetová restaurace přímo na pláži, kasino a diskotéka (otevřeno denně).

V udržované zahradě s palmami je umístěn sladkovodní plavecký bazén s oddělenou jacuzzi, dětský bazén, sluneční terasa, swim-up pool bar. Lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování jsou zahrnuty sportovní aktivity jako šnorchlování, windsurfing, jízda na kajaku, jízda na kole po areálu, stolní tenis, minigolf, 2 tenisové kurty (umělé osvětlení za poplatek), volejbal, kulečník, šipky a aerobik (vše v závislosti na dostupnosti a povětrnostních podmínkách).

Hotel pravidelně pořádá animační programy během dne a večerní show, diskotéku. Pro nejmenší hosty je k dispozici velký dětský bazén, dětské hřiště a mini club s programem (9:00-12:00 a 14:00-17:00 hodin, 4-12 let).

Za poplatek je potápění (Scuba Diving School), motorizované vodní sporty na pláži, jízda na koni, 18-ti jamkové golfové hřiště ve vzdálenosti cca 200 metrů.

Ubytování

Standardní dvoulůžkové pokoje jsou jednoduše zařízené v typickém karibském stylu, mají koupelnu a WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, ledničku, telefon, kabelovou TV, radiobudík, žehličku a žehlicí prkno, trezor, balkón nebo terasu.

Pokoj typu Superior mají podobné vybavení, ale jsou prostornější. Za příplatek je možný výhled na moře.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, večeře možné také v à-la-carte restauracích (rezervace předem nutná), občerstvení přes den, půlnoční občerstvení, čaj, káva a koláče v odpoledních hodinách, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.30 do 24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Dominikánský hotel Grand Paradise Playa Dorada s pláží
Dominikánský hotel Grand Paradise Playa Dorada s bazénem
Dominikánský hotel Grand Paradise Playa Dorada
Dominikánský hotel Grand Paradise Playa Dorada s restaurací
Dominikánský hotel Grand Paradise Playa Dorada - ubytování

Místo

Hotel Grand Paradise Playa Dorada, Playa Dorada 19° 46' 20.8596" N, 70° 38' 30.9444" W
Location

Jsme na Facebooku