Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gran Bahia Principe Cayo Leva, poloostrov Samana

Hotel Gran Bahia Principe Cayo Leva

Hotel se nachází na malém ostrově Cayo Levantado, známého jako ostrov Bacardi, v zátoce poloostrova Samana. Vedení hotelu spadá pod španělský hotelový řetězec Bahía Príncipe. Nechte se zlákat vysněnými sněhobílými písčitými plážemi s pozvolným vstupem do moře. Užijte si nádherný pobyt, kde je příroda spjatá s pohodlím. Z letiště Puerto Plata transferem k přístavu je to ca. 4 hodiny, na poloostrov Samana se dostanete za ca. 1 hodinu a cesta na ostrov trvá asi 10 minut.

Hotelový komplex má hlavní budovu a malé vedlejší budovy. Celkem je k dispozici 195 pokojů. Najdete zde např. 4 restaurace z toho 3 á la carte - Don Pablo (mezinárodní kuchyně), Mediterraneo (italská a středomořská kuchyně) El Pescador (rybí speciality). V těchto restauracích je nutná rezervace předem a jsou nekuřácké. Dále obchod a několik barů, z toho jeden ve vstupní hale. Hlavní jídla, občerstvení, místní nápoje a koktejly ve všech restauracích a barech jsou zahrnuty v ceně. Klienti mohou využívat dva venkovní bazény s vířivkou a hydro-masážní bazén. Za poplatek je možné využít služeb wellness centra. Pokojový servis je k dispozici 24 hodin denně.

Hotel nabízí následující ubytování :

Apartmány Junior
Nacházejí se v hlavní budově a k vybavení patří, veliká postel s nebesy, koupelna s hydro-masážní vanou, fén, klimatizace, stropní ventilátor, TV, telefon, trezor, minibar, budík a dle možností i kávovar. Apartmány mají balkon nebo terasu.

Apartmány Junior Superior
Vybavení je stejné jako u apartmánů Superior. Jsou rozděleny do 12 vil s 8 pokoji.

Vila Playa
Vybavení zůstává stejné jako u apartmánů Junior. Navíc zde najdete terasu s vířivkou s výhledem na pláž. Vily se nachází téměř na pláži.

Ke sportovnímu vyžití slouží fitness, běžecká stezka, tenisové kurty, půjčovna kol, katamarán, šnorchlování (každý hotelový host má zdarma hodinu). Za poplatek kulečník, potápění a půjčovna potápěčského vybavení.
Klienti mají povinnost nosit plastový náramek, jako označení že jsou klienty hotelu.

Pláž u hotelu Gran Bahia Principe Cayo Leva

Komentáře

Byli jsme více než spokojeni! Byla to dovolená snů, kterou bychom si chtěli zase rádi zopakovat. Tento hotel je od základů až po střechu úžasný! Kdo ale hledá spíše dovolenou s rušným nočním životem, musí jet jinam. Vzhledem k tomu, že to byly naše líbánky, jsme si nemohli vybrat lépe. Pro ty, kteří cestují sami, se může stát dovolená velice nudnou. Hotel bych doporučil spíše rodinám s malými dětmi. Pro větší děti zde není dostatek vyžití. Personál od recepčních až po zahradníka je velice přátelský a vstřícný. Rodinám s dětmi je vycházeno co možná nejvíce vstříc. Pokud si vyberete dovolenou v tomto hotelu, musíte si uvědomit, že jste na ostrově. Kavárnu a nebo diskotéku za rohem nenajdete. Na ostrově není ani tolik obchodů. Nabídka služeb je značně omezena, ale přesto dostačující. Kromě hlavní restaurace, kde jsme se stravovali můžeme doporučit i ostatní restaurace. Nejvíce jsme byli okouzleni restaurací „don Pablo“ , kde je příjemná atmosféra a skvěle vaří! Sportovní vyžití je v hotelu dobré. Bazény u hotelu jsou moc hezké a udržované v čistotě. U vířivky a u hlavního bazénu je navíc i klid, u plážového bazénu je o něco rušněji. K dispozici jsou na ostrově tři pláže z toho dvě patří k hotelu, třetí není udržovaná. Obě jsou velice pěkné. Pláže jsou vhodné i na pěkné procházky.

Jsme na Facebooku