Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Celuisma Cabarete, Cabarete

Puerto Plata - hotel Celuisma Cabarete

Hotel se nachází přímo u pláže Cabarete, svou polohou nabízí ideální podmínky pro windsurfing a pro kite-surfing. Sousední pláž Sosua je vzdálená asi 15 minut cesty. Centrum města s obchody, bary a restauracemi je od hotelu ca. 3 km. Do města jezdí několikrát denně zdarma kyvadlová doprava.

Tento stálými hosty oblíbený hotel má hlavní budovu a několik vedlejších budov. K dispozici je celkem 170 pokojů. V hotelu najdete uvítací halu s recepcí, 2 restaurace á la carte (thajská a mexická kuchyně), 2 bary, diskotéku, mini market a obchod se suvenýry. V areálu jsou 2 bazény s vířivkami, dětské brouzdaliště a hřiště, bar a slunná terasa. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu a na pláži zdarma k dispozici. Klienti mohou zdarma vyzkoušet šnorchlování u bazénu, volejbal, jízdu na koni, stolní tenis a aerobic. Za poplatek vodní sporty na pláži. Hotel přijímá běžné platební karty.

Pokoje mají sprchu a WC, telefon, satelitní TV, klimatizaci, trezor a stropní ventilátor. Nechybí ani balkon nebo terasa. Klienti, kteří mají zájem o jednolůžkové pokoje, budou ubytováni samostatně na dvoulůžkovém pokoji. K dispozici jsou i rodinné pokoje (pro 2-4 osoby). Pokoje jsou velmi prostorné. Mají dvě oddělené koupelny a dvě ložnice. Maximálně lze v těchto pokojích ubytovat 2 dospělé a 2 děti a nebo 3 dospělé. Rodinný pokoj je možné objednat i jako jednolůžkový pokoj.

Stravování all inclusive probíhá formou švédských stolů. Dle přání mohou klienti večeřet i v restauracích á la carte (rezervace předem nutná). Malé občerstvení je podáváno od 16.00 – 17.00 hodin a kolem půlnoci. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje jsou volně ke konzumaci od 11.00 – 02.00 hodin. Na diskotéce se podávají nápoje místní produkce. K večeři se podává stolní víno.
Hotel pořádá pravidelné večerní animace a zábavy.

Hotel Celuisma Cabarete - Puerto Plata

Komentáře

Užili jsme si velice krásnou, klidnou, odpočinkovou a zároveň pestrou dovolenou. Pokud se chcete projít, za chvilku jste pěšky v Cabarete, je to výchozí místo, pro všechny pořádané i individuální výlety. Jedinou naší reklamací bylo, že nás chtěli ubytovat do pokoje pro personál. Když jsem se na recepci dožadoval jiného pokoje, bylo mi sděleno, že jiný volný pokoj není k dispozici. Poté jsem se obrátil na touroperátora s tím, že bych rád změnil hotel…jako zázrakem byl najednou volný pokoj k dispozici. Myslím si, že tento hotel, kvůli své poloze a vybavení, není až tak vhodný pro rodiny s dětmi. Není tu tolik možností, jak trávit volný čas. Hrozí, že po týdnu v rodině propukne ponorková nemoc!

Jsme na Facebooku