Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Casa Colonial Beach & Spa, Playa Dorada

Dominikánský hotel Casa Colonial Beach & Spa

Poloha

5-hvězdičkový hotel Casa Colonial Beach & Spa se nachází přímo u dlouhé, bílé písečné pláže Playa Dorada na severu ostrova.

Rušné centrum střediska Puerto Plata s mnoha nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené asi 3,5 km od hotelu. Cesta z letiště Puerto Plata trvá asi 25 minut (16 km).

Zařízení

Tento luxusní hotelový komplex byl otevřen v roce 2005, postaven byl v koloniálním stylu a do okolní krajiny zapadá opravdu harmonicky.

Celý hotel nabízí k ubytování asi 50 junior suit, dále k jeho zařízení patří recepce, bar, snídaňová restaurace v blízkosti pláže, stylová gurmánská restaurace "Lucia" s výhledem na mangrovovou zahradu, vinný sklípek, restaurace "Veranda".

V krásné zahradě hotelového areálu je umístěn plavecký bazén, příjemná sluneční terasa, pool- / snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

V nejvyšším patře hotelu si můžete vychutnat nádherný výhled ze 4 whirlpoolů. Exkluzivní wellness centrum hotelu hostům nabízí odpočinek, ať už v sauně, nebo při profesionálních masáží a jiných procedurách (za poplatek).

Sportovní nadšenci si mohou zacvičit v dobře vybavené posilovně anebo si zahrát tenis či plážový volejbal. Navíc můžete šnorchlovat, zapůjčit si plachetnici nebo vyzkoušet windsurfing. Za poplatek je také hlubokomořský rybolov a lekce potápění. Nejbližší golfové hřiště je jen 300 metrů od hotelu.

Ubytování

Suity zařízené v karibském stylu mají vlastní koupelnu / WC se sprchou a fénem, k dalšímu vybavení patří telefon s přímou volbou, klimatizace, přístup na internet, rádio, televize, minibar a trezor (oboje za poplatek), žehlička / žehlicí prkno, přístroj pro přípravu čaje a kávy, balkón nebo terasa.

Stravování

Snídaně formou bufetu, za příplatek obědy a večeře výběrem à-la-carte v restauraci "Lucia" s vynikajícími pokrmy mezinárodní kuchyně nebo v kulinářské restauraci "Veranda".

(údaje jsou z roku 2013)

Dominikánský hotel Casa Colonial Beach & Spa a vstup
Dominikánský hotel Casa Colonial Beach & Spa s restaurací
Dominikánský hotel Casa Colonial Beach & Spa s bazénem
Dominikánský hotel Casa Colonial Beach & Spa - ubytování

Místo

Hotel Casa Colonial Beach & Spa, Playa Dorada 19° 46' 8.9292" N, 70° 38' 21.5196" W

Komentáře

Bylo to to nejlepší zařízení, ve kterém jsem kdy byl. Několik dní luxusu a klidu, jednoduše fantastické. Casa Colonial je jedním z několika hotelů komplexu Playa Dorada mezi Puerto Plata a letištěm. V areálu je několik různých hotelů, golfové hřiště, nákupní centrum, několik barů a restaurací. Hotel není "all inclusive" a je jediný v komplexu bez animací. Pouze v neděli večer hraje živá jazzová kapela. Je to oáza klidu. Má veškeré vybavení, co by se dalo očekávat od 5-hvězdičkového hotelu: krásný bazén s výhledem na moře, krásnou soukromou pláž, dobře vybavené fitness-centrum a malé, ale pěkné wellness. Pokoje jsou prostorné, vkusně zařízené a služby byly skvělé. Jídlo bylo výborné, a pokud nechcete večeřet v hotelové restauraci, najdete mnoho restaurací v okolí. Personál byl velmi přátelský, vždy s úsměvem na tváři. Rozhodně to není hotel pro rodiny s malými dětmi.
Location

Jsme na Facebooku