Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Be Live Canoa, Bayahibe

Dominikánský hotel Be Live Canoa, Bayahibe

Poloha

4-hvězdičkový hotel Be Live Canoa v Dominikánské republice se nachází přímo u bílé, mírně se svažující a dlouhé, nádherné pláže Bayahibe.

Nedotčený národní park s nekonečnými palmovými háji je vzdálen od hotelu pouhých 800 metrů, rybářská vesnička Bayahibe s bary a restauracemi cca 7 km. Transfer z letiště Punta Cana a z letiště Santo Domingo trvá přibližně 75 minut.

Zařízení

Rozlehlý klubový hotel s neformální atmosférou, který patří k renomovanému řetězci "Be Live", nabízí k ubytování 640 pokojů ve 13 dvoupatrových domech a 4 vilách. Ty jsou obklopeny bujnou zahradou a tropickou vegetací.

K vnitřnímu zařízení patří vstupní hala s recepcí, internetové Wi-Fi připojení (za poplatek), lobby bar a několik dalších barů, bufetová restaurace, 2 à-la-carte restaurace (asijská a gurmánská - za příplatek), obchod se suvenýry, klenotnictví, wellness centrum.

Ve venkovních prostorách najdete divadlo pro večerní show, velký plavecký sladkovodní bazén s vířivkami, oddělený dětský bazén, sluneční terasy a pool bar u bazénu. Přímo na pláži je beach- a snack bar, mexická a brazilská à-la-carte restaurací. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté mají k dispozici zdarma sportovní aktivity jako jsou aerobik, basketbal, biliár, boccia, plážový volejbal, lukostřelba, fitness centrum, fotbalové hřiště, kajaky, mini golf (9 jamek), plachtění, shuffleboard, 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), stolní tenis a windsurfing. Pro nejmenší hosty je připraven mini club (4 - 12 let) a dětské animace.

Za poplatek je půjčovna kol, golfové hřiště v blízkosti hotelu (18 jamek), potápění a motorizované vodní sporty na pláži. Zpoplatněné je také wellness centrum s kadeřnictvím, jacuzzi, masážemi a kosmetickými procedurami.

Ubytování

Prostorné, v karibském stylu zařízené standardní pokoje (cca 34 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou a sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů, kávovarem, minibarem, žehličkou / žehlicím prknem, klimatizací, trezorem, Wi-Fi (za poplatek), TV, telefonem, balkónem nebo terasou s výhledem. Za příplatek je možný výhled na bazén nebo do zahrady.

Suity jsou prostornější (cca 39 m2), mají navíc obývací prostor a jsou ideální pro rodiny s dětmi. Jednotlivé vily ležící v zahradě mají ložnici, opticky oddělený obývací prostor, koupelna, sprchový kout, WC a vířivku na terase.

Při ubytování v pokojích typu Deluxe mají ubytovaní hosté k dispozici také VIP check-in, přístup do lounge "Be Unique" s přístupem na internet (zdarma), tiskárnou a faxem. Dále mají v ceně prémiové nápoje a občerstvení, a přístup do plážového klubu s exkluzivním barem s lounge a relaxačními lehátky.

Stravování

All inclusive - všechna jídla formou bufetu, večeře možné také v á-la-carte restauracích (nutná rezervace předem), místních a vybrané mezinárodní alkoholické a nealkoholické nápoje v barech, lehké občerstvení po celý den.

(údaje jsou z roku 2014)

Dominikánský hotel Be Live Canoa s bazénem
Dominikánský hotel Be Live Canoa s restaurací
Dominikánský hotel Be Live Canoa s posezením
Dominikánský hotel Be Live Canoa s wellness
Dominikánský hotel Be Live Canoa - ubytování
Dominikánský hotel Be Live Canoa - mini club

Místo

Hotel Be Live Canoa, Bayahibe 18° 20' 26.556" N, 68° 48' 59.508" W
Location

Jsme na Facebooku